Home » Gratis SEO check

Gratis SEO Check aanvragen?

Benieuwd of jouw website goed vindbaar is in Google? Welke winst is er nog te behalen? Houden technische obstakels je vindbaarheid tegen? Laat een SEO check uitvoeren.

Kan jouw organische vindbaarheid verbeterd worden? Krijg meer grip op je online groei!

Binnen 3 werkdagen ontvang je de aanbevelingen!

Vraag de gratis SEO check aan  Word beter vindbaar in Google

  Jouw organisatie richt zich op een bepaalde doelgroep met diensten, producten of informatie. Veelal heb je verschillende zoekwoorden geïnventariseerd waar je in de zoekmachine op gevonden wilt worden. 

  Maar wordt je daar ook echt goed op gevonden in Google? 

  Wellicht mis je nog kansen die zo voor het oprapen liggen. Met deze seo audit doe je altijd bruikbare inzichten op.

  Je ontdekt of er technische obstakels zijn die je vindbaarheid tegenhouden.

  Je ontdekt mogelijk dat je zoekwoorden toch nog niet zo goed scoren in Google als je had gehoopt. Bovendien kom je er achter of je een goed en gezond backlink profiel hebt.

  Vraag nu de gratis scan aan!

  Neem contact met mij op, dan bekijken we de mogelijkheden voor jouw organisatie.

  Hoe ziet de website SEO check eruit?

  Met deze analyse van je website wordt je site door mij gescand op drie pijlers. Deze pijlers zijn Technische SEO, On-page SEO en Off-page SEO. In het kort zijn dit de drie belangrijkste factoren voor jouw positie in Google. 

  Als expert op het gebied van SEO kijk ik binnen deze drie pijlers naar de juiste punten. Er zijn namelijk meer dan 200 factoren die een rol spelen in je ranking in Google. 

  Dit gaat je dus altijd helpen om inzicht te krijgen in je website en om hoger in Google te komen. 

  Met deze SEO scan krijg je een duidelijk overview op welke gebieden je jouw site kunt verbeteren.

  Gratis seo check - website scan voor seo door seo specialist Niels Eric uit Utrecht

  Check technische SEO

  Het is ontzettend zonde wanneer technische obstakels je vindbaarheid in Google tegenhouden. Je bent vast veel liever bezig met content of je diensten, daarom is dit een essentieel onderdeel van deze SEO scan. 

  In dit onderdeel van de scan kijk ik o.a. naar de snelheid, veiligheid, algehele performance, crawlability, coderingsfouten en dode links. Een seo specialist heeft hier specifieke kennis van en weet naar hij naar moet kijken.

  Check on-page SEO

  In de SEO scan kijk ik ook naar de content van je site. Bijvoorbeeld hoe de content op je website is ingericht. Worden afbeeldingen en titels goed gebruikt en is er sprake van dubbele content?

  Op welke zoekwoorden wordt je website gevonden en worden de zoekwoorden goed gebruikt in je website. Je ontvangt ook inzichten in je interne linkprofiel. Kan dat nog beter of staat dit helemaal goed.

  Autoriteit check

  De autoriteit van je website is belangrijk. Ziet Google jou als een autoriteit in je vakgebied? Wist je dat inkomende links (backlinks) voor je autoriteit een belangrijk punt zijn?

  Andere websites die naar jouw website linken zijn voor Google een graadmeter voor je autoriteit.

  Ik kijk ook naar deze inkomende links. Zo kijk ik onder andere of ze gezond zijn.

  Seo check website cehck technische seo

  Waarom een SEO check doen?

  Deze seo analyse van je website gaat je helpen om meer grip op je online vindbaarheid te krijgen. 

  Zie het als een APK van je website, waarbij wordt gekeken of alle essentiële onderdelen goed staan. Als blijkt dat er veel kansen liggen, dan heb je een goede basis om verder te werken aan je online groei. 

  Blijkt uit de SEO scan dat (bijna) alles eigenlijk wel goed gaat? Dan weet je dat je lekker bezig bent en zo door kunt gaan.

  Ik bied deze SEO scan gratis aan omdat ik organisaties wil helpen groeien en grip op hun organische groei te krijgen. Je ontvangt binnen 3 werkdagen de resultaten per e-mail. 

  Daarna bespreken we telefonisch het rapport na. Tijdens dit gesprek kan je vragen aan mij stellen en je ideeën bespreken. 

  Indien er onduidelijkheden zijn of als je iets mist in de gratis SEO check dan sta ik graag voor je klaar om je daarmee te helpen of te adviseren. Heb je nu al een vraag? Neem dan even contact op.

  Wil je verder de diepte in en tot in detail weten hoe je site ervoor staat? Dan biedt een uitgebreide SEO Analyse uitkomst. In de Website Analyse doorloop ik grondig alle punten van je site en ontvang je een actiegericht verbeterplan.

  Ontdek nu hoe je site ervoor staat!

  Neem contact met mij op, dan bekijken we de mogelijkheden voor jouw organisatie.

  Waarom een SEO check laten uitvoeren?

  Je krijgt inzichten, kennis en een score van je website. Zo houd je grip op je vindbaarheid in zoekmachines. En dát is veel waard. 

  Wil jij meer organisch verkeer en online verder groeien? Dan zijn inzichten zoals een website analyse ontzettend waardevol. 

  Je wilt namelijk weten of je goed bezig bent of dat het beter kan. Soms liggen de kansen namelijk letterlijk voor het oprapen.

  SEO Specialist Utrecht - Niels Eric

  In het kort

  Een SEO check is een analyse van jouw website. In deze seo check wordt er gekeken naar je huidige rankings, de techniek van je website en op welke zoekwoorden je rankt.

  Het helpt je om inzicht te krijgen in hoe je website presteert in Google. Deze website scan geeft aan op welke gebieden jouw website nog kan verbeteren om een hogere positie in Google te krijgen.

  Ja het is helemaal gratis. Ik help enthousiaste ondernemers graag om meer grip op hun online groei te krijgen. Aan de hand van de resultaten kun je natuurlijk altijd beslissen om een grondige seo analyse of een seo traject bij mij starten.

  Laten we aan de slag gaan!

  Start vandaag met groeien! Neem direct contact op.

  Scroll naar top