Home » SEO diensten » SEO uitbesteden

SEO uitbesteden

Start vandaag met groeien en wordt
beter vindbaar in Google!

Je SEO uitbesteden aan iemand die met volle focus aan jouw posities in Google werkt? 

Je bedrijf en je website staan, maar in de zoekresultaten ben je nog niet helemaal goed zichtbaar? Staan je concurrenten vaak nog hoger in Google dan jij?

Wil je dat jouw bedrijf beter wordt gevonden in de Google?  Dan is je SEO uitbesteden aan een SEO specialist een slimme zet!

SEO uitbesteden aan een seo specialist uit Utrecht? Niels Eric helpt je graag.

Wat is Zoekmachine Optimalisatie of SEO?

Zoekmachine optimalisatie of SEO (Search Engine Optimization) is het optimaliseren van je website om je vindbaarheid in zoekmachines te vergroten.

Zoekmachine optimalisatie helpt je om hogere posities in Google te halen en te behouden. 

Het gaat bij SEO dus niet om het kopen van advertenties. Het gaat juist om het goed inrichten van je website. Zodat op natuurlijke wijze de bezoekers gratis je website vindenDaarmee help ik je dus graag, daar krijg ik energie van!

Vroeger kon je nog hoog in Google komen door je pagina vol met jouw zoekwoorden te zetten.

Met SEO zorg je dat je site gevonden wordt door mensen die specifiek naar jouw aanbod zoeken. Daardoor is de conversie vaak hoog.

Tegenwoordig is dat een stuk complexer geworden en zijn er ruim 200 factoren die invloed hebben op je positie in Google.

SEO kan niet meer ontbreken in jouw online marketing strategie.

SEO uitbesteden: Wat is seo? | SEO specialist uit Utrecht
seo uitbesteden aan seo sepcialist

Wat doet een SEO Specialist precies?

Een SEO Specialist komt met een slim optimalisatieplan om in kaart te brengen waar verbeteringen mogelijk zijn.

Zoekmachine optimalisatie is een samenhang van technische optimalisaties, het goede content en werken aan je autoriteit

Ik start met een een analyse en een strakke seo strategie. Natuurlijk zorg ik daarbij dat de strategie aansluit bij je doelstellingen en je doelgroep.

Ik werk volgens de richtlijnen van Google en ik zorg dat de resultaten meetbaar zijn. Bovendien ontvang je periodiek een rapport met de behaalde resultaten. Dat is wel zo fijn, zo weet je precies wat er gebeurt!

Het uitbesteden van seo werkzaamheden zorgt ervoor dat je focus op je business te houden terwijl een expert ervoor zorgt dat je website hogere posities in Google behaalt.

SEO Diensten

SEO is een breed vakgebied. Wil je je volledige seo uitbesteden? Dan help ik je graag!

En natuurlijk help ik je ook graag als je ondersteuning nodig hebt voor een bepaald onderdeel.

SEO Pakketten

Wil jij ook beter gevonden worden? Je kan je SEO uitbesteden met één van mijn SEO pakketten. Voor een vast bedrag per maand zorg ik dat je beter vindbaar wordt in Google. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Start vandaag met groeien!

SEO teksten

Goed vindbare teksten of blogs laten schrijven? Ik help je met frisse en vindbare teksten die leuk worden gevonden door je doelgroep én Google. Dat doe ik op basis van zoekwoorden-onderzoek voor het beste resultaat.

Zoekwoordenonderzoek

Ontdek waar de kansen in de markt liggen en behaal meer succes. Kom erachter waar je doelgroep écht naar zoekt. Ontvang een rapport en advies met kansrijke zoekwoorden.

SEO Strategie

Je wilt zelf aan de slag met je SEO maar je weet niet goed waar te beginnen? Ik help je met een heldere SEO strategie op basis van jouw doelstellingen 

Laat techniek jouw vindbaarheid niet in de weg staan. Ontvang een duidelijk rapport en inzicht in technische SEO verbeterpunten voor je site. 

Neem vrijblijvend contact op voor vragen en advies over SEO.

Waarom SEO uitbesteden aan een SEO-specialist?

Zoekmachine optimalisatie of SEO is in de afgelopen jaren veel complexer geworden. Er spelen ruim tweehonderd factoren die bepalen op welke positie in Google jouw website verschijnt. Daarom is je seo uitbesteden aan een expert aan te raden. 

Ik ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO, updates van het algortime en ik denk vanuit mijn expertise met jouw bedrijf mee. Hierdoor werk ik effectief en gestructureerd en heb ik volledige controle over jouw project.

Als freelance SEO specialist ben ik bovendien flexibel, maak ik geen onnodige overhead kosten en ik werk dan ook voor een scherp uurtarief, in vergelijking met bureau’s en collega’s.

SEO Specialist Utrecht - Niels Eric

Vragen over je SEO uitbesteden

Zoekmachine optimalisatie is een manier om meer relevante bezoekers gratis naar je website te brengen.

Wanneer dit slim wordt uitgevoerd, kan het je behoorlijk wat opleveren.


Zoekmachine optimalisatie is geen druk op een magische knop waardoor je website ineens hogere posities in Google haalt.

Een SEO specialist weet precies waar je naar moet kijken en welke keuzes er gemaakt moeten worden. Dit om te zorgen dat jouw website op relevante zoekwoorden voor je doelgroep goede posities in Google behaalt.


SEO uitbesteden is dan ook het meest effectief als je het door een seo expert laat doen. Zo schiet je niet met hagel in de hoop iets te raken, maar met een gedegen aanpak haal je juist mooie meetbare resultaten.

Een goed uitgevoerd SEO traject levert een duurzame stroom aan relevante gratis bezoekers naar je website op, voor de langere termijn.

 

Met zoekmachine adverteren betaal je per klik en zodra je stopt, stopt ook de toestroom van bezoekers. Met SEO zorg je dus dat bezoekers je website organisch (gratis) vinden, door tactisch hoger in Google te staan met je site.

 

Het is hierbij wel belangrijk om je behaalde posities te onderhouden, want je concurrentie zit natuurlijk ook niet stil.

Een SEO specialist helpt je om meer organische websitebezoekers via zoekmachines te krijgen. Op basis van een grondige analyse en een heldere strategie kan een SEO specialist je helpen groeien. Een goede SEO specialist werkt altijd op basis van meetbare data en hanteert geen black hat SEO (optimalisaties die Google bestraft).

 

Een SEO specialist helpt je om grip te krijgen op je organische groei door tactisch in te zetten op zoekwoorden, technische optimalisaties en frisse content. En natuurlijk moet dit altijd aansluiten op je doelgroep en je doelstellingen.

Bovenaan staan in Google is van heel veel factoren afhankelijk. Een plek bovenaan in Google is daarom nooit gegarandeerd.

 

Google past bijvoorbeeld al meerdere keren per jaar haar zoekalgoritme aan. Wanneer je concurrentie actief met SEO bezig is, heeft dit natuurlijk ook invloed. Zo zijn er daarnaast nog honderden factoren die meespelen.

 

Mijn uitgangspunt is altijd om voor die nummer 1 positie te gaan, maar wel op zoektermen die relevant zijn voor jou bedrijf én je doelgroep en haar zoekintentie. Het heeft namelijk geen zin om bovenaan in Google te staan op zoekwoorden die niet relevant genoeg zijn.

Ik help je graag om in kaart te brengen wat de kosten van zoekmachine optimalisatie voor jouw website zijn. Op basis van een gratis seo scan kan ik je laten zien of je website optimalisatie nodig heeft. Met een volledige website audit kan ik gericht de kosten voor je in kaart brengen.

 

Wil je starten met SEO dan, is een plan op maat het meest effectief. Ook bied ik maandelijkse seo pakketten zodat je elke maand exact weet waar je aan toe bent. Deze pakketten bevatten maandelijkse werkzaamheden op basis van een vast aantal uren. De pakketten zijn gebaseerd op mijn bijdrage van €75,- per uur.

Daar kom je eenvoudig achter met een gratis SEO scan van je website. Met deze scan krijg je inzicht een aantal van de belangrijkste ranking factoren en zie je of er optimalisatie nodig is. Vervolgens helpt een volledige website audit je om de gedetailleerde inzichten te krijgen, of start meteen met beter gevonden worden met een seo pakket!

Je SEO zelf doen is uiteraard altijd een optie. Als je tijd hebt om de juiste kennis op te doen en de optimalisaties structureel door te voeren kan je zelf zeker winst behalen. Je dient hiervoor wel op alle aspecten van SEO te focussen, dus denk dan aan de technische seo, website architectuur, interne links, is je content geoptimaliseerd, zoekwoordenonderzoek, werken aan je autoriteit etc.

Vaak is het echter slimmer om je SEO uit te besteden aan een SEO specialist. Ik ben namelijk op de hoogte van alle hedendaagse factoren en weet waar wel en niet naar te kijken. Google hanteert binnen seo strenge regels over wat wel en niet wordt getolereerd. Een foutje is snel gemaakt en kan leiden tot een penalty. Het oplossen hiervan duurt vaak lang.

Laten we aan de slag gaan!

Start vandaag met groeien! Neem direct contact op.

Scroll naar top